La nostra food truck

Esdeveniments privats

La nostra food truck

Esdeveniments públics i fires

I ara també, en la nostra versió més canalla, la nostra food truck.

ESDEVENIMENTS PRIVATS

Què us oferim? Food truck per a esdeveniments privats com casaments, aniversaris, àpats amb amics a casa, nosaltres portem la food truck, on cuinarem tot i prepararem l’espai perquè vosaltres gaudiu amb els vostres convidats.

Com també us organitzem tota classe de festes temàtiques decorades al vostre gust! Som especialistes en cuina asiàtica, arrossos i fideuà, i des de la nostra food truck us oferim servei de bar i còctels.

ESDEVENIMENTS PÚBLICS I FIRES

També participem en esdeveniments gastronòmics com La Santa Market o el BCN Vintage Market. Busquem que els nostres clients quedin satisfets amb la qualitat, quantitat, varietat d’oferta gastronòmica que els oferim i la rapidesa del nostre servei; coneixem de primera mà el món dels mercats gastronòmics i també la realitat de les food truck, per això apostem per un treball dur de producció i un servei ràpid i amable amb els nostres clients.

Ens apassiona el món asiàtic i al llarg dels anys hem viatjat per països com Vietnam, Japó i Thailandia en nombroses ocasions, per a formar-nos amb els autèntics professionals de l’street food, la meca dels llocs de menjar per emportar-se és sense dubte: Àsia. Volem oferir-vos un munt d’oportunitats per a fer-vos gaudir de l’street food així que ens desplacem amb la nostra food truck; ens encanta gaudir d’aquest apassionant món de l’street food on wheels!

  • horaris Sant Antoni de Calonge
  • Servei de catèring disponible tot l'any