Serveis de càtering

El càtering de la Costa Brava

Serveis de càtering

Per casaments

Serveis de càtering

Per a particulars

Serveis de càtering

Per empreses

Serveis de càtering

Per col·lectius

Ens encanta cuinar i fer-vos gaudir d’un dia especial, per això us oferim un servei de càtering on nosaltres ens ocupem de tot.

CÀTERING PER A PARTICULARS

Són molts els esdeveniments que se celebren amb família i amics al llarg de l’any per això us oferim el nostre servei de càtering perquè pugueu gaudir amb els vostres convidats sense més preocupacions. Heu de celebrar un bateig? Un aniversari? Una comunió? Una festa amb amics? Vols preparar-li un sopar a la teva parella? Nosaltres t’ajudem. Explica'ns la teva idea, cuidarem fins a l'últim detall perquè tot sigui perfecte. Truca’ns, quedem i en parlem.

CÀTERING PER CASAMENTS

Tota organització d’un esdeveniment requereix temps i més si heu d’organitzar el vostre casament! Volem fer realitat allò que teniu al cap, per això ens reunim amb vosaltres i elaborem un menú personalitzat, no disposem de menús tancats, ja que sabem, que cada parella és diferent i volem oferir-vos el detall i l’atenció que esteu buscant. Truca’ns, quedem i en parlem.

CÀTERING PER EMPRESES

Ja són més de cinc anys oferint càterings per a empreses a tota la comarca de Girona. La nostra professionalitat i dedicació ens ha portat fins aquí i, volem oferir-vos propostes a mida per a cada ocasió, a les vostres instal·lacions o allà on vulgueu. Menús diaris per a empreses - Tota mena de menús per a tots els gustos! Elaborem menús setmanals, perquè pugueu gaudir d’un bon menjar casolà, sa i equilibrat al vostre gust, sense haver de sortir del vostre lloc de treball. Servei d'entrega diari. Podem incorporar als nostres menús diferents opcions per a vegetarians i vegans.

CÀTERING PER COL·LECTIUS

Us oferim els nostres serveis de restauració col·lectiva al Baix Empordà, basats en la cuina casolana, tradicional, de dieta principalment mediterrània intentant que els infants trobin a faltar el menys possible l'absència dels pares però sense oblidar-nos dels hàbits alimentaris saludables i els productes de màxima qualitat. Cuinem per a llar d’infants i escoles bressol, menjadors escolars o casals

  • horaris de la botiga
  • Divendres, dissabte i diumenge
  • 9.30-15 h